1405-02-25 02:17
20
0
97240
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

گلستان با رتبه اول پیشتاز در سلامت نوروزی شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از کسب رتبه اول استان گلستان در بازرسی‌های بهداشت محیطِ در طرح سلامت نوروزی دربین دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ دو کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، دکتر محمدرضا هنرور از اجرای موفق طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۵ در سراسر استان خبر داد و گفت: برنامه مدیریت بهداشت محیط در قالب طرح سلامت نوروزی، بر اساس ابلاغ معاونت بهداشت وزارت بهداشت، از ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ در ساعات اداری، غیراداری و روزهای تعطیل با حضور فعال کارشناسان بهداشت محیط انجام شد.

وی افزود: این برنامه در سطح استان از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ با تلاش شبانه‌روزی ۲۴۱ نفر از ناظران و بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در قالب ۳۱ تیم عملیاتی اجرا و توانست به اهداف پیش‌بینی‌شده دست یابد و در مدت ۲۰ روز اجرای این طرح، ۲۸ هزار و ۵۱۴ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شد.

دکتر هنرور در ادامه خاطر نشان کرد: ۳۹ هزار و ۵۳۶ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی، ۷ هزار و ۸۲۷ مورد سنجش کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی، معرفی ۳۱۱ متخلف بهداشتی به مراجع قضایی، پلمب ۳۲ مکان متخلف و کشف و معدوم‌سازی ۱۰ تن و ۴۱۹ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف یا تاریخ‌گذشته به ثبت رسید.

به گفته وی : در این طرح، ۱۷۳ بازرس بهداشت محیط در سطح استان و ۶۸ ناظر در معاونت بهداشت دانشگاه و مراکز بهداشت شهرستان‌ها مشارکت داشتند و بر اساس رنکینگ و رتبه‌بندی اعلام‌شده از سوی مرکز سلامت محیط و کار، استان گلستان در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ دو کشور موفق شد رتبه نخست در بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و همچنین استفاده از دستگاه‌های سنجش پرتابل را کسب کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان از همکاری مدیران شبکه‌های بهداشت، رؤسای مراکز بهداشت شهرستان‌ها و کارشناسان صف و ستاد در اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: تحقق این موفقیت حاصل هم‌افزایی و تلاش مجموعه بهداشت استان در راستای صیانت از سلامت شهروندان و مسافران نوروزی بوده است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.